[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [VI] Backspace



On Sun, 24 Jun 2001 17:44:27 +0200,
Anders Bo Rasmussen <sslug@sslug> wrote:

>>>>Jeg har lige opgradet til XFree86 4.1.0, og nu virker backspace ikke i
>>>>vim. Den virker dog andre steder. Ctrl-H virker som backspace, og
>>>>backspace giver '^?'. Hvad er der galt?
>>> 
>>> Ahh. Det har ikke noget at gøre med min X - . Det er når jeg bruger
>>> vim fra slrn. Er der ikke nogen der har en ide til hvad, der kan være
>>> galt?
>>
>>Et rent gæt;  jeg vil tro at slrn kalder vi, hvorefter vim sætter
>>compatible (cp). Måske kan du sætte EDITOR / VISUAL til vim
>>eller sætte nocompatible i vimrc.
>>":h compatible"
>
>Det var også mit første gæt men i .slrnrc har jeg set editor_command
>"vim '%s'".

Jeg har lige nedgraderet X, SDL, og glibc, da aviplay ikke virkede. Og
nu forsvandt fejlen i vim også :)

-- 
Anders Bo Rasmussen          mailto:sslug@sslug
Frimestervej 42 1.tv         http://www.fuzz.dk
2400 Kbh. NV
Denmark


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 18:43 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *