[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Return to Castle Wolfenstein



*This message was transferred with a trial version of CommuniGate(tm) Pro*
Hej

Jeg har problemer med min GL acceleration under RedHat 7.2,
Jeg har et ASUS V7100 Geforce2 i maskinen.
Problemet er at når jeg prøver at starte f.eks. clienten til 'Return to 
Castle Wolfenstein', så får jeg at vide:

***********************************************************
 You are using software Mesa (no hardware acceleration)!
 Driver DLL used: libGL.so
 If this is intentional, add
       "+set r_allowSoftwareGL 1"
 to the command line when starting the game.
***********************************************************
og hvis jeg prøver at kører med software accelerationen, så går maskinen i 
knæ...

hvordan får jeg aktiveret hardware acceleration ??

jeg har nedenfor vedhæftet konsol outputtet.

mvh
Michael


*****************************************************************
Konsol output:

*****************************************************************
sslug@sslug wolftest2]$ wolf
Wolf 0.9.20 linux-i386 Nov  5 2001
----- FS_Startup -----
Current search path:
/home/redlich/.wolf/main
/usr/local/games/wolftest2/main
./wolf.x86/main

----------------------
0 files in pk3 files

Running in restricted demo mode.

----- FS_Startup -----
Current search path:
/home/redlich/.wolf/demomain
/usr/local/games/wolftest2/demomain/mp_pak0.pk3 (1564 files)
/usr/local/games/wolftest2/demomain
./wolf.x86/demomain

----------------------
1564 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec wolfconfig_mp.cfg
execing autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Joystick is not active.
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
...loading libGL.so: Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480
Using XFree86-VidModeExtension Version 2.1
XF86DGA Mouse (Version 2.0) initialized
XFree86-VidModeExtension Activated at 1280x1024
Using 8/8/8 Color bits, 16 depth, 0 stencil display.
GL_RENDERER: Mesa GLX Indirect


***********************************************************
 You are using software Mesa (no hardware acceleration)!
 Driver DLL used: libGL.so
 If this is intentional, add
       "+set r_allowSoftwareGL 1"
 to the command line when starting the game.
***********************************************************
...WARNING: could not set the given mode (3)
...loading libMesaVoodooGL.so.3.1: QGL_Init: Can't load 
libMesaVoodooGL.so.3.1 from /etc/ld.so.conf or current dir: 
/usr/local/games/wolftest2/libMesaVoodooGL.so.3.1: cannot open shared object 
file: No such file or directory
failed
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: GLimp_Init() - could not load OpenGL subsystem


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 20:02 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *