[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [NETVAERK] Ingen forbindelse fra laptop



Frank Vestergaard Pedersen wrote:
Du har en fil på din laptop

/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0

i den er der en linje med noget ala dette:

HWADDR=00:d0:b7:bf:f7:50

du har to muligheder nu.

1. at rette det til den mac adresse du faktisk har - hvorfor den ikke er den rigtige automatisk, det ved jeg ikke!
2 .
At ud kommentere det med en "#" havelåge forand som dette
#HWADDR=00:d0:b7:bf:f7:50


og så reboote / genstarte netwærket......

du har kun ifconfig med i din PATH på RH som root, men den ligget ret sikkert her /sbin/ifconfig

Tak for svarene både Frank og Jesper.

Efter at tilrettet ifcfg-eth0, ifcfg-ipsec0,ifcfg-ath0 i /etc/sysconfig/network-scripts/

kan jeg nu komme på via almindelig trådet netværk - så du havde ret Jesper. Jeg tror fejl var i ifcfg-ipsec0.

Ang. trådløst netværk.
Når jeg aktiveret ath0 via Gnome Network monitor får jeg følgende fejl:

Pre Network Dectects, this is a wireless device
Resetting card and killing stale prcesses
Error for wireless request "Set Bit Rate" (8B20):
	Set failed on device ath0; Invalid argument.

Nogen idé hvad denne fejl betyder? og kan det være årsagen til den trådløse forbindelse ikke fungerer?

Via iwconfig virker ath0 som fundet, der står:
ath0	IEEE 802.11a ESSID:"Parkvej" Nickname:"xxxxx.ibm.com
	Mode: Managed Frequency:5.18 GHz Access Point: 00:00:00:00:00:00
	Bit Rate: 0 kb/s Tx-Power 14 dBm Sensitivity=0/3
	Retry: off RTS thr:off Fragment thr:off
	Encryption key:off
	Power Management:off
	Link Quality:0/94 Signal Level=-95 dBm Noise level=-95 dBm
	Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
	Rx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

Synes det er lidt underligt adressen for access pointet består 6 x 00 samt kryptering ikke er slået til. Hvorhenne gemmes disse indstillinger?

- Allan

 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2007-05-01, 02:01 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *