[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

debian netprobl: kørende netkort kan i kke vendes (ifup/ifdown) eller ses f ra fx. ettercap - men gerne fra fx ifcon fig og ifstat???



Jeg har en debianbox der kører firewall for et lidt større netværk. Den
skal på et tidspunkt skiftes til en openBSD kun dedikeret til firewall,
men det er en anden historie.


Jeg har et meget mærkeligt problem: Alle netkort kører fint, og svarer på ping, udgående req. mv. Også ifstat og ifconfig giver fint resultat. Imidlertid giver "ifconfig HW ethx" [x>0] og ifup/down problemer - hhv "device not found" og "network unreachable" /etc/network/ifstate viser kun lo og eth0


Hardware: p4/2400/512MB RAM/ RTL8139 netkort på bundkort - eth0 3*3c905C med 3c59x.o kørt som modul - eth1,2,3 (det ER det rigtige modul http://lists.debian.org/debian-user/1998/05/msg00827.html)

Håber på hjælp, evt. lidt på bootsekvenser mv. på debian - kan systemet
ødelægge symlinks fra init.d til rcx (de ser nu rigtige ud), køres der
andre scripts end rc2.d (rc.boot er tom)(for her er IKKE et link til
/init.d/network !!) (ressourcen :
http://www.luv.asn.au/overheads/linux-startup.html giver ikke noget svar
som jeg kan bruge....)

på forhånd tak

--
--------------------------------
HJH


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 22:42 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *