[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [LOKALT] Lokal roskilde sslug-forening for at låne lokalerPreben Bohn wrote:
Jacob Sparre Andersen wrote:

Det lyder da grusomt kompliceret.


Jeg dittoer... Det kan da ikke passe at medlemmer af SSLUG - med et medlemstal på ~6000 - bliver nød til at lave en udbrydergruppe/forening bare for at få adgang til nogle bygninger i lokalområdet. Udover "bopæl i Roskilde" har SSLUG jo alt hvad der skal til. Hvad er krævet? En forening er vel ikke påkrævet en "bopæl"? Er det bare at et antal medlemmer skal have bopæl i Roskilde?

Med venlig hilsen Preben


Jeg ser ikke noget problem i at Roskilde Kommune forlanger, at det er en lokalforening, der lånes lokaler ud til. Man vil i al sin enkelhed have "nogen" at hive fat i, hvis der opstår problemer.


Vi kunne jo lave en forening, hvis primære formål er at stille lokaler til rådighed (få adgang til lokaler og...) for Linux-arrangementer. Altså ikke en bred forening som sslug, men en lokal forening med et rent praktisk formål.

Jeg har ikke oplevet, at sslug havde problemer med at få stillet faciliteter til rådighed af DKUUG, så hvorfor skulle sslug få det i forbindelse med at sandkassen i Roskilde ikke låner lokaler af Handelsskolen, men i stedet af en lokalforening.

For nu at få det helt på det rene.
Vores problem er, at det tegner til, at Handelsskolens netværk bliver et meget lukket net, hvor kun udvalgte Windowsmaskiner kan få adgang.
De beslutninger ligger det uden for vore muligheder at ændre på, når hverken Kurt eller Rune (begge er ansat på stedet) har kunnet gøre noget, kan vi andre selv sagt heller ikke.
Det ser ikke ud til at ske i morgen - men det er på vej, og vi vil så nødigt skulle køre byen rundt for at finde et ubeskyttet, trådløst net vi kan overtage.


Den snak Morten og jeg havde (mens halvdelen af os fik en smøg) var en "hvad nu hvis" snak, hvor Morten så efterfølgende har undersøgt hvilke andre muligheder, der kan komme på tale. Der er altså på ingen måde tale om, at vi ønsker at forlade sslug.

sslug er en svensk forening, med hjemsted i Lund. Den beslutning blev truffet for at gøre det muligt at få et svensk domænenavn. Den udelukker så til gengæld sslug fra at komme i betragtning i kommuner, der vil have en dansk forening at snakke med.

_Hvis_ vi laver en forening - og jeg skal være med i den - vil den alene have til formål at skaffe husrum i Roskilde for sandkassen (med internetadgang). Skal der være begrænsninger (og det skal der sikkert), kunne de ligge i, at foreningen alene beskæftiger sig med Linuxrelaterede arrangementer.

Nu er vi på listen "lokalt", og ikke foreningslisten, så det er nok lidt tidligt at begynde på at snakke om, hvad sslug som forening vil gøre, men skal det ske, så skal grundlaget i hvert fald være krystalklart på forhånd.

 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 20:56 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *