[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [CPROG] "@" is not valid in #if expressions



Hans Schou <sslug@sslug> writes:

> Hej
> 
> Er der en der har et hint om hvad der går galt her?
> 
> Under compile får jeg fejlen:
> ../libxml/xmlversion.h:197:5: "@" is not valid in #if expressions
> 
> Linje 197 ser således ud:
> #if @WITH_REGEXPS@
> 
> Hvad kan der være galt?
> 
> Pakken jeg prøver at compile er libxml. Jeg kunne skrive til libxml's 
> mail-liste, men det er mit indtryk at det måske er mit system der generelt 
> er et eller andet forkert med.

Det ligner en substitution der aldrig er blevet lavet (af
configure). Det virker lidt underligt må jeg ærligt indrømme. Gik det
overhovedet godt da du kørte configure scriptet?

-- 
Christian Hemmingsen


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 20:09 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *